Μητσοτάκης: Πήγε στις μονάδες των Πυροσβεστικών κι έκανε πλακίτσα με τις φωτιές και τα καμένα! (βίντεο)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα στην αεροπορική βάση Ελευσίνας και επισκέφθηκε την 383 Μοίρα Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης και την 355 Μοίρα Τακτικών Μεταφορών, οι οποίες συμμετέχουν στις επιχειρήσεις αεροπυρόσβεσης.

Σε μια ακόμη απροκάλυπτα επικοινωνιακή κίνηση ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, παρακολούθησε απογείωση αεροπλάνων και συνομίλησε με στελέχη και πιλότους.

«Κάνετε πολύ σπουδαία δουλειά και σας είμαστε πολύ βαθιά υποχρεωμένοι, και σε σας και στους τεχνικούς. Αυτό το οποίο μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να φροντίσουμε να αναβαθμίσουμε τα αεροπλάνα σας και φυσικά να αποκτήσουμε το συντομότερο δυνατόν καινούργια Canadair, για να αντικαταστήσουμε κυρίως τα παλαιότερα, τα CL- 215» είπε χαρακτηριστικά, την ώρα που οι φλόγες ακόμη βασανίζουν τη Ρόδο και στην Αττική έγιναν στάχτη χιλιάδες στρέμματα, αλλά και πολλές περιουσίες.

Ο Κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε, ακόμη, επενδύσεις στις υποδομές και στα αεροσκάφη, δηλώνοντας «επειδή ξέρω ότι πετάτε κι ένα αεροπλάνο το οποίο είναι παλιό και δύσκολο και βγάζει βλάβες, ειδικά για τους χειριστές των CL- 215 έχω πολύ βαθιά εκτίμηση. Η δική μας η δουλειά είναι να σας υποστηρίζουμε έμπρακτα στη δουλειά την οποία κάνετε εσείς και το συντομότερο δυνατόν να αντικαταστήσουμε πια τα CL-215 με τα καινούρια CL-515. Είναι στο προγραμματισμό μας να είμαστε από τους πρώτους οι οποίοι θα τα αποκτήσουμε, όταν με το καλό ξαναπάρει μπροστά η γραμμή παραγωγής, για να μπορείτε κι εσείς να πετάτε το πιο σύγχρονο αεροπλάνο το οποίο θα υπάρχει διαθέσιμο».

Οι υποσχέσεις, βέβαια, δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο πρωθυπουργός πέρασε και μια βόλτα από το υπουργείο Ανάπτυξης για να υποσχεθεί αυστηρούς ελέγχους κατά της αισχροκέρδειας και μέτρα απέναντι στην ακρίβεια.

Σα να μην κυβερνούσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι θα προστατεύσει τις οικογένειες και τους καταναλωτές από την (εισαγόμενη φυσικά) πληθωριστική κρίση και τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές μέσω ισχυροποίησης των ελέγχων και με νέα ηλεκτρονικά εργαλεία.

Αλλά δεν έφτανε αυτό, έκανε και πλακίτσα με τη “δουλίτσα” των πυροσβεστών, όπως είπε για … “χιούμορ” ο ασυναίσθητος…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί